Doe jij een dier- of paard gerelateerde opleiding (MBO/HBO) en ben jij op zoek naar een stageplaats? Liefst voor meerder dagen per week. Dan komen we graag met je in contact.

Equivert is een pension- handel- en trainingsstal in Zuid-Beijerland, in de Hoeksewaard, 20 minuten van Rotterdam. Het is een kleinschalige stal (30 boxen, waarvan ongeveer de helft voor pensionklanten) waar altijd een gezellig sfeer hangt.

We bieden een brede stageplek waar je veel kunt leren en afhankelijk van je inzet en ervaring de vrijheid krijgt om zelf invulling te geven aan je dag. Intern is mogelijk, we hebben een eigen ruime kamer met douche, bank en bed voor stagiairs. Uiteraard zijn we een gecertificeerd stagebedrijf!

Ben jij een doorpakker en weet jij wat er in een paardenbedrijf allemaal moet gebeuren? Maak dan een kennismakingsafspraak met Martine Toxopeus

Wat onze vorige stagiares zeggen

Farah, lieve KWPN merrie te koop

Veel geleerd, hard gewerkt met resultaat. Zeker een toevoeging aan je opleiding.
Shauni Lips

Equivert is een leuke, gezellige en een erg leerzame stage, waar je leert werken maar waar je ook veel leuke en leerzame dingen mag doen met de paarden.
Chimène de Geus

Mijn stage op equivert was top, veel kunnen doen en geleerd met een super gezellige sfeer.
Kayleigh Hagen

Stal & Trainingscentrum Equivert is officieel erkend als leerbedrijf conform artikel 7.2.10, lid 1 van de Wet educatie en beroepsonderwijs. Door deze erkenning is de organisatie bevoegd om stages en leerbanen te verzorgen voor het middelbaar beroepsonderwijs.
Voor de volgende opleidingen hebben wij een erkenning: Bedrijfsleider dierverzorging, Bedrijfsleider paardensport en -houderij, Dierenartsassistent paraveterinair, Instructeur paardensport en -houderij, Medewerker dierverzorging, Vakbekwaam medewerker dierverzorging, Vakbekwaam medewerker paardensport en -houderij

Solliciteer

Contact Informatie